ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πατσάς

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για σούπα πατσά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα από όλα βάζουμε τον πατσά σε ξυδόνερο. Περιμένουμε 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια φιλτράρουμε αυτό το νερό, βάζουμε τον πατσά στο συντριβάνι και τον πλένουμε.

Μετά το πλύσιμο το βάζουμε στη χύτρα ταχύτητας. Προσθέτουμε όσο περισσότερο νερό μπορούμε. Το βράζουμε για 1,5 -2 ώρες περίπου, μέχρι να ψηθεί ο πατσάς. Να έχετε τον έλεγχο, να το ελέγχετε από καιρό σε καιρό για να μην ψηθεί πολύ σαν ζύμη.

Όσο βράζει ο πατσάς, ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι. Αφήνουμε να τηγανιστεί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει ελαφρά το αλεύρι. Ας το αφήσουμε να κρυώσει.

Αφού βράσει ο πατσάς, τον βγάζουμε από το νερό που βράζει και τον βάζουμε σε ένα μπολ, αφήνουμε να πάει η αρχική θερμοκρασία. Στη συνέχεια κόβουμε τον πατσά σε κύβους. Το βάζουμε σε κατάλληλη κατσαρόλα. Βάζουμε το βρασμένο νερό στην κατσαρόλα.
Ας το βάλουμε στο μάτι της κουζίνας σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο κρύο νερό στο αλεύρι που έχει κρυώσει και ανακατεύουμε το αλεύρι. Όταν ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε στο αλεύρι 3-4 κουταλιές από τον ίδιο τον χυμό του πατσά που βράζει στο μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι στην κατσαρόλα ανακατεύοντάς το σιγά σιγά. Προσθέτουμε το ξινό. Ας το ανακατεύουμε συχνά. Ρίχνουμε το αλάτι και το στρώνουμε. Ρυθμίστε το σκούρο χρώμα της σούπας έτσι ώστε να έχει ελαφρώς παχύρρευστη σύσταση. Αν σκουρύνει πολύ, το προσαρμόζουμε προσθέτοντας σταδιακά βραστό νερό. Βράζουμε για περίπου 10-15 λεπτά και η σούπα μας είναι έτοιμη.

Μπορείτε να προσθέσετε όποιο μπαχαρικό θέλετε πίνοντας τη νόστιμη σούπα σας.

Καλή όρεξη 🙂

Συνταγή σούπας πατσάς με φωτογραφία

Πατσάς
Πατσάς
Πατσάς
Πατσάς
Πατσάς
Πατσάς

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Πατσάς Δημοσιεύθηκε στις 22.10.2017 09:19.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 22.10.2017 09:19.

Πιάτα με παραπροϊόνταΤροφές με κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button