Υγιεινή Διαβίωση – Διατροφή

Πολύ πρακτικές Γεμιστές Πιπεριές με Ελαιόλαδο

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μια πολύ πρακτική συνταγή για γεμιστές πιπεριές με ελαιόλαδο;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Είναι μια πολύ πρακτική και πολύ νόστιμη συνταγή γέμισης που μπορείτε να φτιάξετε χωρίς να ψήσετε τη γέμιση. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ως εναλλακτικό σωτήριο γεύμα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Πρώτα από όλα πλένονται οι πιπεριές, κόβονται οι κορυφές και καθαρίζονται τα εσωτερικά. Στη συνέχεια πλένεται και στραγγίζεται μισό ποτήρι ρύζι, ψιλοκόβονται τα κρεμμύδια, η πιπεριά και οι ντομάτες για φαγητό, ο μαϊντανός κόβεται σε μικρά κομμάτια και μπαίνει σε ένα μπολ, μετά μια κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας, αλάτι, ζάχαρη, τρεις κουταλιές της σούπας προστίθεται ελαιόλαδο, προστίθεται μικρή ποσότητα θρυμματισμένα καρύδια. Όλα τα συστατικά αναμειγνύονται. Περνάται στο στάδιο του γεμίσματος των πιπεριών. Σε αυτό το στάδιο, δεν πρέπει να γεμίσετε τις πιπεριές μέχρι το χείλος. Αφού γεμίσουμε τη γέμιση εξίσου με τις πιπεριές, το πάνω μέρος των πιπεριών καλύπτεται με φέτες ντομάτας. Οι πιπεριές τοποθετούνται συχνά στην κατσαρόλα, ρίχνουμε ζεστό νερό στο μισό επίπεδο των πιπεριών, ραντίζουμε λίγο ελαιόλαδο και αλατίζουμε. Μαγειρέψτε για 30-35 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και σερβίρετε ζεστό.

Πολύ πρακτική Συνταγή Γεμιστές Πιπεριές με Ελαιόλαδο με Φωτογραφία

Πολύ πρακτικές Γεμιστές Πιπεριές με Ελαιόλαδο

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Πολύ πρακτικές Γεμιστές Πιπεριές με Ελαιόλαδο Δημοσιεύθηκε στις 28.05.2015 11:09.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 28.05.2015 11:09.

Συνταγές περιτυλίγματος γεμιστές με ελαιόλαδοΣυνταγές περιτυλίγματος γεμιστές

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button