Υγιεινή Διαβίωση – Διατροφή

Σουβλάκια κοτόπουλου τηγανητό και πλιγούρι με λαχανικά

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε σουβλάκια κοτόπουλου και πλιγούρι με λαχανικά στο τηγάνι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα από όλα, βάλτε τον χασάπη σας να ψιλοκόψει το κοτόπουλο σας. Μετά από αυτό, πλύνετε το κρέας σας και πάρτε μια κατσαρόλα. Προσθέστε ένα ποτήρι νερό στο σωληνάριο και αφήστε το να ψηθεί μόνο του. Εν τω μεταξύ, πλύνετε όλα τα λαχανικά σας και κόψτε τα σε μικρούς κύβους. Στη συνέχεια, προσθέστε τα μπαχαρικά σας και τα υπόλοιπα υλικά, κλείστε και στραγγίστε το κρέας σας λίγο πριν ψηθεί. Στη συνέχεια το ρίχνουμε στα λαχανικά και το ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια περάστε τα όλα με κλωστή στα σουβλάκια που μπορείτε να βρείτε στις αγορές. Στη συνέχεια ξεκουραστείτε στην ομίχλη για μισή ώρα. Στη συνέχεια, βάλτε μέτρια ποσότητα λαδιού στο ταψί των μηρών και ρίξτε τα σκουπίδια σας πριν ζεσταθεί το λάδι σας. Επειδή το κρέας σας είναι ήδη ψημένο, αφαιρέστε τα τηγανητά λαχανικά. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΩΡΑ.
Φτιάχνοντας το πλιγούρι. Πλένετε τα λαχανικά σας και ψιλοκόβετε. Βάλτε το λάδι σας σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα λαχανικά σας και βάλτε το πλιγούρι σας με την καλή έννοια. Στεγνώστε λίγο ακόμα. Στη συνέχεια, βάλτε το μπολ στο οποίο βάλατε το πλιγούρι και δύο μπολ με νερό. Καλή όρεξη

Τηγανητό κοτόπουλο σουβλάκια και πλιγούρι με λαχανικά Συνταγή με φωτογραφία

Σουβλάκια κοτόπουλου και πλιγούρι με λαχανικά

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Σουβλάκια κοτόπουλου τηγανητό και πλιγούρι με λαχανικά Δημοσιεύθηκε στις 06.06.2017 14:21.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 06.06.2017 14:21.

Τροφές με κοτόπουλοΤροφές με βάση το κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button