Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Τηγανίτες κοτόπουλου

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για τηγανίτα κοτόπουλου;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, το σιτάρι μουλιάζεται σε αλατισμένο βρασμένο νερό για 2-3 ώρες.
  2. Προσθέτω πρώτα το κοτόπουλο, μετά το σιτάρι στον ζωμό του και το κοτόπουλο αφού ψηθεί το σιτάρι, έως ότου η κάθε περιοχή έχει διαφορετικό είδος μαγειρέματος.
  3. Όσο φουσκώνει το σιτάρι μας, τα κοτόπουλα σιδερώνονται με τη βοήθεια του πουρέ μας, πλένονται και βράζονται σε αλμυρό νερό. Αφού ξεκινήσουν τα κοτόπουλα, το σιτάρι πλένεται και μπαίνει σε χύτρα ταχύτητας.
  4. Προσθέστε το βούτυρο, το αλάτι και το ζωμό κότας. Το νερό της τηγανίτας πρέπει να είναι 3 ίντσες μετά το σιτάρι. Στη συνέχεια το γήπεδο κλείνει. Μαγειρέψτε για 45-50 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  5. Ας προσέξουμε να μην πιάσουμε τον πάτο. Στη συνέχεια, το καπάκι της χύτρας ταχύτητας ανοίγει αφού απελευθερωθεί ο αέρας. Θρυμματίζουμε ελαφρά το σιτάρι με τη βοήθεια μιας ξύλινης κουτάλας για 5 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε τα κοτόπουλα που κόψαμε τελευταία, και μαγειρεύουμε μαζί του για άλλα 5 λεπτά ανακατεύοντας. Τώρα μπορούμε να το μεταφέρουμε στο πιάτο σερβιρίσματος.
  7. Μπορούμε να ρίξουμε πολύ βούτυρο και τριμμένο πιπέρι και να σερβίρουμε. 👌🏼 Καλή όρεξη σε όλους όσους το έχουν ήδη δοκιμάσει… 🤗🌸

Συνταγή για τηγανίτα κοτόπουλο με φωτογραφία

Τηγανίτες κοτόπουλου
Τηγανίτες κοτόπουλου
Τηγανίτες κοτόπουλου
Τηγανίτες κοτόπουλου
Τηγανίτες κοτόπουλου
Τηγανίτες κοτόπουλου
Τηγανίτες κοτόπουλου

Μπορείτε να βρείτε τις συνταγές βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube, το οποίο ακολουθούν 4,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με την εφαρμογή Delicious Recipes, την οποία έχουν κατεβάσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα. πάνω από 800.000 Η δοκιμασμένη συνταγή είναι πάντα μαζί σας. Κατεβάστε και τώρα.

Τηγανίτες κοτόπουλου Δημοσιεύθηκε στις 27.06.2021 14:50.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 27.06.2021 14:51.

Τροφές με κοτόπουλοΤροφές με κρέας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button